Tarta cu spanac si branza proapata

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 5597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • o ceapa mica
  • ardei gras
  • 300g spanac
  • 250g branza proaspata de vaci
  • un ou
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si branza proapata:

Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei.

Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie.

Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata (bine scursa de zer) si la sfarsit oul si marar proaspat tocat.

Am asezat foaia de aluat in tava si am adaugat compozitia in tava.

Am dat la cuptor la foc potrivit pentru 25 de minute .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si branza proapata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza