Omleta cu dovlecel si chorizo

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2014 | 2815 vizualizari

 

O omleta atat de consistenta insotita de cruditati este potrivita atat pentru mic dejun cat si pentru cina .

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • faina alba
  • oregano uscat
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cas de vaca [ de casa ]
  • 100 gr chorizo picant
  • 3 oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • rosii cherry
  • ardei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel si chorizo:

  1. Dovlecelul se curata, se feliaza , se sareaza , se presara cu oregano si faina alba .
  2. Prajiti dovlecelul[ intr-o  tigaie mare tip Wok ] pe ambele parti .
  3. Reduceti intensitatea prajirii la jumatate .
  4. Puneti peste dovlecel casul taiat marunt ouale batute spuma cu sare .
  5. Deasupra asezati chorizo-ul feliat si rosiile .
  6. Puneti capacul pana oul este suficient de inchegat .
  7. Asezonati omleta cu patrunjel verde si ardei .
  8. Serviti cu salata de cruditati .

TIPS-URI

1

Daca preparati pentru mai multe persoane puteti pune dovleceii prajiti intr-o tava si sa continuati prepararea la cuptor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel si chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi la cuptor