Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 4062 vizualizari

 

Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv aratos, gustos, rafinat dar in acelasi timp usor de pregatit, aceasta este reteta !
Remarcati va rog ca nu contine nici un pic de faina si foarte putina grasime. Numai bine pentru silueta !
Si eu am preparat rulada aceasta prima oara nu demult, am ramas foarte incantata de culoarea ei vie, de gustul rafinat si proaspat in acelasi timp.

 

INGREDIENTE

  • 20 g de unt
  • 450 g de spanac congelat
  • 4 oua
  • 125 g de creveti gata fierti -eu nu am avut,si i- am inlocuit cu 2 linguri de icre rosii de somon
  • 200 g de somon afumat
  • 300 g de branza de vaca proaspata
  • 3 linguri de smantana groasa
  • piper
  • sare
  • 2-3 foi de salata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii:

Topim untul si adaugam spanacul, mestecand incet sa se omogenizeze. Lasam  un pic sa se raceasca, si adaugam pe rand galbenusurile. Batem albusurile spuma cu un pic de sare, le amestecam cu grija cu miscari de sus in jos cu masa de spanac si compozitia obtinuta o intindem de pe o hartie de copt in tava si o coacem la 160 de grade timp de 12-15 minute.
Intre timp taiem crevetii marunt, somonul afumat fasii, si amestecam branza cu smantana, saram, piperam, adaugam somonul si crevetii si ungem aceasta crema peste foaia de spanac. Rulam strans si dam la rece pentru o ora. Putem servi rulada intrega pe o tava garnisita cu frunze de salata sau taiata felii. Varianta mea a avut icre in loc de creveti si a fost extrem de apreciata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

07.02.2013, 19:09

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:42

imi place cum arata

danakarin 1

07.02.2013, 20:30

Va multzumesc tuturor care m-au vizitat si au apreciat reteta ! Ma bucur ca v-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata