M-am inspirat de la Rocsi
Aluatul-intr-un bol amestecam oul cu sarea si untul taiat cubulete, adaugam faina amestecand cu paleta si treptat apa.
Framantam un aluat omogen cu mana. Intindem aluatul pe masa infainata.
Asezam in tava unsa si tapetata cu faina, presam usor cu degetele pe laterale si in colturi, taiem surplusul de aluat cu un cutit.
Intepam cu furculita si dam la frigider cat pregatim umplutura.
Umplutura-pieptul de pui taiat bucati mai mari, il condimentam cu condimente dupa gust (sare, piper, boia de ardei, rozmarin )
Incalzim 2 linguri de ulei, adaugam pieptul de pui si il rumenim pe toate partile pana ce isi lasa tot lichidul.
Ghebele le tocam si le calim impreuna cu ceapa verde in ulei incins, adaugam usturoiul pisat, 1 canita de apa, condimente dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce scade.
Scoatem tava de la frigider, adaugam ghebele racite,puiul,bucati de ardei, bucati de cascaval sau dat prin razatoare.
Batem oul cu laptele si turnam peste tarta.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min la 180 grade C, pana ce se rumeste frumos.