Imi statea gandul de ceva vreme la ceva bun cu branza multaaaaa, si iata.
Prunele fara sambure le punem pe foc cu 5 linguri de zahar .
Le lasam sa se inmoaie bine .
Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe plic , si o incalzim putin la foc mic pana se dizolva.
O adaugam in prunele care s-au racit putin , amestecam bine si mai le lasam deoparte sa se raceasca .
Biscuitii ii macinam sau sfarmam cu mana si ii amestecam cu untul la temperatura camerei pana cand se formeaza o pasta.
Asezam intr-o forma de tarta unsa cu unt,o nivelam cu mana ca sa fie toata forma acoperita si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-20 minute.
Branza o facem pasta si o amestecam cu 5 linguri de zahar (gustati , poate mai trebuie adaugat zahar), vanilie, coaja de lamaie .
Batem frisca tare .
Frisca o amestecam cu branza facuta pasta .
Scoatem blatul din cuptor si lasam sa se racoreasca .
Pe margile tavii (eu am tava cu margini detasabile) am asezat napolitanele rolls (am folosit viva chioco rolls) ,turnam prunele si intindem peste tot blatul din biscuit .
Deasupra punem crema de branza . si dam la frigider pana cand pregatim glazura .
Ciocolata o punem la foc mic cu laptele si amestecam pana cand se topeste ciocolata . Atentie sa nu ardeti ciocolata , se arde foarte repede.
Scoatem tarta din frigider si turnam glazura .
O intinde astfel incat sa fie toata tarta acoperita si dam din nou la frigider , preferabil pana a doua zi J.
1
eu am avut cam 200 gr biscuiti , restul au fost piscoturi si ceva resturi de biscuiti digestivi
2
daca nu aveti forma de tarta cu parti laterale detasabile , folositi o forma de tort detasabila
3
se poate si fara napolitane rolls