Frământăm o cocă sfărâmicioasă din 250 g făină, 100 g unt, un praf de sare și o lingură cu apă. Coca se pune într-o formă de tartă unsă bine cu unt. Presăm bine pe margini să ia forma tartei (un pic ondulată). Se coace la foc potrivit 20 min. Între timp spălam prunele, le tăiem în jumătăți și îndepărtăm sâmburii. Presărăm o linguriță cu praf de scorțișoară și le amestecăm ușor. Preparăm crema. Frecăm bine 50 g unt cu 100 g zahăr. Adăugăm pe rând cele 2 ouă ( de la temperatura camerei), 50 g făină, 100 ml lapte și un praf de sare. Când este gata baza tartei, aranjăm prunele una lângă alta și turnăm crema în așa fel încât să nu le acoperim complet. Se coace la 200 grade C pentru 30 minute sau până se rumenește frumos deasupra. Se servește după ce se va răci. Poftă bună!