Tarta cu piersici

de housy in Prajituri, 24 Oct 2010 | 4084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri faina 000
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 3 piersici
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet amoniu pentru prajituri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

 

-albusurile se bat spuma cu praful de sare

-galbenusurile se bat cu zaharul, si zaharul vanilat pana iese o crema

-intr-un bol se pune faina, praful de copt, amoniul pentru prajituri, uleiul si crema din galbenusuri, apoi se amesteca bine cu mixerul.

-se toarna spuma de albusuri, si se mesteca incet cu lingura de sus in jos

-compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina

-peste se pun felii de piersici curatate de coaja 

-se lasa la cuptor aproximativ 30 minute.

-se scoate si se lasa putin la racit

-dupa se presara cu zahar pudra 

                                                            Se poate servi cu un pahar de lapte rece !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu zmeura si iaurt