Tarta cu piept de curcan si ciuperci

de oanapl in Curcan, 10 Mai 2017 | 4393 vizualizari

 

Va invit sa incercati o tarta rapida si gustoasa cu carne de curcan si ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 cepe
  • ½ ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 aluat foietaj
  • 2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de curcan si ciuperci:

Lasi foietajul sa se dezghete la temperatura camerei.

Dai pieptul de curcan prin masina de tocat, iar ceapa o toci marunt.

Pentru umplutura, calesti ceapa in ulei, adaugi carnea, ardeiul si ciupercile taiate si lasi sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Adaugi sare si piper dupa gust. Dupa 10-15 minute, cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugi verdeata tocata si ouale batute si amesteci bine.

In tava unsa cu ulei, asezi foaia de aluat si adaugi umplutura. Tai surplusul de aluat si introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 45-50 de minute, la 180 de grade C.

 Lasi tarta sa se raceasca putin si apoi o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de curcan si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut