Piept de curcan cu ghimbir

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 29 Oct 2014 | 4504 vizualizari

 

Este o reteta pe cat de rapida,pe atat de gustoasa.Se face usor si repde,dar gustul si aroma ingredientelor te fac sa mananci incet si sa savurezi in liniste aceasta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de curcan,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3-4 morcovi,
  • 4 ling sos de soia,
  • ghimbir ( cam 3-4 cm),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ghimbir:

Pieptul de curcan se taie fasii inguste.Ceapa si morcovii se curata si se taie julien.Ghimbirul se curata si se da pe razatoare.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline la incins.Se adauga bucatile de carne si se calesc pana isi schimba culoarea.Se adauga ceapa si morcovii.Se calesc pana se inmoaie.Se adauga ghimbirul si sosul de soia si se lasa sa fiarba.Se potriveste de sare si piper,se adauga zaharul,iar cand carnea e fiarta,iar sosul scazut,se ia de pe foc.

Se serveste ca atare sau cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci