Se amesteca cu o lingura toate ingredientele pentru aluat, apoi se framanta usor cu mana pana se obtine un aluat fraged si nelipicios. Se infasoara in folie de plastic si se lasa la rece 15 minute.
Intre timp se spala fructele, se curata de coaja si de samburi si apoi se taie felii mai groase. Se amesteca zaharul cu scortisoara si cu faina si se toarna amestecul peste fructe. Se amesteca usor fructele cu mana.
Se scoate aluatul din frigider si se opreste o treime din care vom decupa cateva inimioare pentru decor.
Restul de aluat se intinde intre doua foi de copt pana obtinem o foaie de dimensiunea tavii de copt. Eu am folosit o tava de tarta cu diametrul de 25 cm. Am intins putin mai mult aluatul cat sa acopere si marginile tavii.
Se transfera aluatul in tava cu tot cu hartia de copt de dedesubt. Se rastoarna deasupra amestecul de fructe imbracate in zahar, faina si scortisoara.
Se decupeaza din restul de aluat inimioare si se pun deasupra. Se presara fulgi de migdale.
Se pune tarta in cuptorul preincalzit la 190 de grade si se lasa 25-30 de minute, pana devine aurie si fructele sunt moi.
Se lasa la racit.