Tarta cu mere

de Lau in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 3092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 8 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 6 mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, apa, uleiul si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga si laptele ,albusurile se bat spuma tare, faina se amesteca cu praful de copt. Peste compozitia de galbenusuri se adauga faina si albusurile.

Compozitia se pune in tava unsa si tapetata cu faina.

Merele se curata, se scot samburii si se taie felii subtiri. Merele se adauga peste compozitie, asezate in randuri sau in forma de cerc.

Se presara un pic de zahar deasupra sa le dea o culoare mai frumoasa, se da la cuptor pana se rumeneste. Cand este gata se poate pudra cu zahar pudra sau se pot servi asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si budinca de vanilie