Tarta cu mere

de mimmi in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 mere,
  • 3 oua,
  • 5 linguri de faina,
  • 8 linguri zahar,
  • scortisoara,
  • 1 plic praf de copt,
  • un praf de sare,  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

 Merele spalate si curatate de coaja si cotor,le taiem felii nu foarte subtiri si le asezam intr-o tava rotunda.Adaugam 4 linguri de zahar si scortisoara dupa gust si se lasa la foc mic sa se caramelizeze.Intre timp se pegateste aluatul :Intr-un castron,mixam ouale cu 4 linguri de zhar,un praf de sare,se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana la omogenizarea completa dupa care se toarna peste mere si se da la cupotor pentru aproximativ 30 de minute.Cand este gata si s-a racit putin se rastoarna pe un platou,se orneaza cu frisca si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose..."dulcele" meu favorit