Tarta cu fructe de sezon

de yammy in Prajituri, 27 Mai 2009 | 5669 vizualizari

 

Tarta gustoasa, de te lingi pe degete :D

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 l lapte
  • 2 pahare faina
  • zahar vaniliat
  • zeama de lamaie
  • 1 lingurita bicarbonat stins
  • 1/2 kg visine/ cocaze/ cirese/ afine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe de sezon:

-Se freaca ouale cu zaharul, se adauga treptat laptele, uleiul, aromele, bicarbonatul si faina.
-Se omogenizeaza compozitia si se toarna in tava pregatita cu hartie de copt. Deasupra aluatului, care e moale, se aseaza coacazele/ visinele/ ciresele/ afinele, deasupra lor se presara o mana de zahar
-Se coace la foc potrivit 40 min
-Cand e gata se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

yammy 1

28.05.2009, 15:10

luminita sa sti ca e chiar simpla reteta si buna (a fost)

yammy 1

28.05.2009, 15:12

dany gospodina draga, daca faci trata e neaparat sa o mananci afara intre copaci, altfel n-are farmec

Roda 1

29.05.2009, 01:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mascarpone si frisca