Tarta cu fructe de padure

de Irina in Prajituri, 26 Apr 2013 | 13806 vizualizari

 

Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de mascarpone
  • 100 g de smantana
  • 2 linguri de miere de albine
  • 200 g fructe de padure
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ml apa
  • 1 lingura de gelatina
  • 12 piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe de padure:

Puneti piscoturile la robot pana se sfarama si adaugati untul moale. Amestecati putin.

Luati o forma cu fund detasabil, puneti piscoturile in ea, tasati si dati la frigider pentru 10 minute.

Amestecati crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Puneti crema obtinuta peste blatul de piscoturi si puneti iar in frigider.

Fructele le puneti intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul si apa, lasati sa fiarba pana se dizolva zaharul si adaugati gelatina. Amestecati si lasati sa se raceasca.

Adaugati fructele in forma si lasati la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fantezie cu ciocolata, lamaie si menta