Briose pufoase

de ianculubita in Prajituri, 29 Ian 2014 | 5233 vizualizari

 

Va recomand aceste briose super bune si pufoase; le-am vazut intr-o zi pe FB si mi-am amintit ca si eu le-am facut cu mult timp in urma dar ale mele erau cu cacao; acum am eliminat cacao si sunt la fel de bune.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 70 g unt topit
  • 80 ml lapte batut
  • 2 oua
  • 120 g branza proaspata
  • coaja de lamaie
  • fructe de padure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam coaja de lamaie, untul cald adaugat cate putin, laptele batut, apoi amestecam bine cu o lingura sa nu ramana cocoloase, branza proaspata iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Punem in forme o lingurita de aluat, apoi fructe de padure si acoperim cu alta lingurita de aluat. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit le pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

fructele de padure pot fi inlocuite cu stafide sau lasate simple

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Red velvet cupcakes