Pt. aluat:
Pt. umplutura:
Pentru aluat, se amesteca faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Se adauga si apa si se framanta un aluat omogen. Se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru o jumatate de ora.
Pentru umplutura: se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie cubulete. La fel se procedeaza si cu gogosarii, se curata de cotor si seminte si se taie apoi cubulete. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se adauga dovleacul si gogosarii si se lasa la calit pana se inmoaie, adaugand si putina sare. La final se adauga usturoiul taiat feliute. si se mai condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Aluatul se intinde si se imbraca cu el o forma de tarta, ridicand si pe margini. Se inteapa cu o furculita si se da la cuptor pentru cca 10-15 minute. Se scoate din cuptor si se rastoarna peste aluat amestecul de dovleac cu gogosari, deasupra se presara branza rasa si busuiocul taiat marunt.
Ouale se bat bine cu smantana, se mai adauga putina sare dupa gust si se toarna peste restul. Se aseaza rosiile cherry deasupra si se da la cuptor pentru aprox. 30-40 minute.
Se serveste calda sau rece. Pofta buna!