Aveam pofta de o prajitura cu crema de vanilie si am facut aceasta reteta...este foarte buna. Va las sa o incercati.
Pentru blat
Umplutura
Sucul de portocale impreuna cu 6 linguri zahar si 6 linguri apa se fierb si se dau la rece.
Apoi facem budinca de vanilie din 500 ml lapte si 4 linguri zahar, conform instructiunilor de pe pachet.
Pentru blat: batem albusurile spuma tare adaugand zaharul vanilinat. Adaugam apoi pe rand galbenusurile, laptele, uleiul si siropul de portocale, mixand dupa fiecare. La final, incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacao, folosindu-ne de o spatula si amestecand usor.
Punem compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt.
Budinca de vanilie o punem peste blat .
Dam la cuptor la foc mediu, timp de 40 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca putin, apoi presaram zahar pudra.