Un desert rapid si cu o aroma intensa de ciocolata.
Preparam mai intai budinca. Punem laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Amestecam putin lapte cu continutul plicului de budinca. Cand incepe sa fiarba laptele, adaugam budinca de ciocolata si amestecam continuu, ca sa nu se lipeasca.
E gata cand a inceput sa fiarba si s-a ingrosat. Luam deoparte si adaugam cele doua linguri de cacao, amestecam si lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit budinca, intindem foietajul si punem in forma de tarta. Dam la cuptorul preincalzit cam 10 minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca putin.
Scoatem foaia de tarta, lasam sa se raceasca, apoi adaugam o banana si jumatate, feliate. Punem peste budinca de ciocolata si cealalta jumatate de banana.
Dam tava la cuptor cam 20 de minute sau pana cand s-a intarit. Lasam sa se raceasca.
Se serveste feliata, puteti adauga si frisca deasupra.