Tartă cu ciocolată, cocos şi migdale

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 2 Dec 2012 | 3781 vizualizari

 

O tartă al cărei blat nu necesită coacere şi care combină două ingrediente ce nu pot da greş: ciocolată şi cocos

 

INGREDIENTE

  • 200 grame fulgi de cocos
  • 150 grame fulgi de migdale
  • sucul de la 1/2 portocală
  • 1 lingură miere
  • 200 grame ciocolată neagră tăiată în bucăți mici
  • 2 linguri creme fraiche
  • 20 grame unt la temperatura camerei
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu ciocolată, cocos şi migdale:

Se încălzește sucul de portocală și se amestecă cu mierea. Se adaugă fulgii de cocos și 100 de grame de fulgi de migdale și se amestecă până la omogenizare. Se tapetează două forme cu diametrul de 6 cm cu aluatul obținut. Se așează cele 50 de grame rămase de fulgi de migdale peste aluat din forme ca în imagine. Se lasă la frigider 2 ore.

Se încălzește creme fraiche având grijă să nu fiarbă și se adaugă peste ciocolată. Se amestecă până la omogenizare, împreună cu untul. 

Se răstoarnă ciocolata topită peste aluatul rece din cele două forme. Se lasă la frigider pentru 2 ore. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu ciocolată, cocos şi migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]