Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Cele mai bune si mai fragede cornulete, ce ti se topesc in gura....sunt acestea.
Untul, la temperatura camerei, il amestecam bine de tot cu 250 g zahar praf pina se face ca o spuma. Adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt, esentele si coaja de lamaie. Omogenizam pina obtinem un aluat potrivit de moale.
Facem 6 mingiute pe care le vom face sul, cu ajutorul palmelor. Sulul va fi cam de 1 cm grosime si il vom taia segmente de 4-5 cm, pe care le vom arcui usor.
Intr-o tava unsa vom pune cornuletele si le vom da la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru 15-20 de minute.
Dupa ce s-au copt , le lasam sa se raceasca in tava apoi le tavalim prin zaharul pudra ramas si le punem in cutii la pastrat.
Pofta mare !
1
Se pot pastra doua saptamani, la rece.
2
A doua zi vor fi mult mai gustoase.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola