Tarta cu branza, porumb, ton si spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2020 | 3522 vizualizari

 

O tarta delicioasa cu ingredientele pe care le-am avut la  indemana.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foitaj
  • 250 gr crema de branza
  • 150 gr baby spanac
  • 1 conserva ton bucati
  • 100 gr porumb boabe din conserva
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, porumb, ton si spanac:

Separam ouale si batem albusurile cu un praf de sare.

Intr-un castron amestecam crema de branza cu tonul scurs din conserva, spanacul taiat bucati, porumbul, smantana, sare, piper si oregano. Adaugam albusurile spuma si amestecam usor.

Intindem aluatul de foitaj pe fundul si peretii formei, pastrand putin aluat pentru decor. Presaram pesmetul si intindem amestecul.

Taiem fasii aluatul ramas si il intindem sub forma de grilaj deasupra. Ungem cu ou batut deasupra si bagam forma la cuptor la foc iute. Scoatem tarta cand este rumenita frumos si o lasam sa se racoreasca inainte de a o servi.


   

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, porumb, ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute