Tarta cu branza, ardei si schinduf

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2012 | 4054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta:
  • 1 cana faina de grau
  • 3/4 cana faina integrala de ovaz
  • 2 lg ulei de dovleac
  • 6 lg ulei floarea soarelui
  • 8 lg apa rece
  • 1 lgt sare
  • Umplutura:
  • 350 g branza proaspata de vaci
  • 230 g smantana cu 12 % grasime
  • 1 lg faina de grau
  • 1 lg gris
  • 1 ou
  • 1/2 lgt schinduf
  • 40 g ardei gras rosu
  • sare si piper
  • .........
  • unt si faina integrala de ovaz pentru uns & tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, ardei si schinduf:

1. Amestecati toate ingredientele pentru aluat si framantati pana la omogenizare. Lasati sa se odihneasca aluatul 10 minute.  

2. Pregatiti umplutura blenduind toate ingredientele, mai putin ardeiul gras cubulete pe care il icorporati la final cu ajutorul unei spatule.   

3. Intindeti aluatul si puneti-l intr-un vas termorezistent (20 x 20 cm) uns cu unt si tapetat cu faina integrala de ovaz. Puneti umplutura si nivelati.  

4. Introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 190 °C pana cand umplutura se rumeneste (30-45 min).

Puteti sa o serviti calda sau rece!

Bon Appetit

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, ardei si schinduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume