Sursa: http://www.divainbucatarie.ro/tarta-cu-crema-de-branza-si-afine/
Oul l-am amestecat cu zaharul si sarea. Faina cernuta am amestecat-o cu untul moale. Peste faina am adaugat amestecul de ou si am framantat un aluat elastic si bine legat. Daca mai este nevoie se mai adauga faina. Aluatul l-am pus in folie si l-am dat la frigider pentru vre-o 2 ore (este suficient si o ora, dar eu m-am dat cu treaba).
Pe masa unsa cu putin ulei am intins aluatul, si l-am pus in forma de tarta, unsa si tapetata cu hartie de copt. Am intepat cu furculita aluatul, si am dat la frigider pana am pregatit crema.
Am mixat branza cu zaharul, untul, praful de budinca si esenta de vanilie. Crema am pus-o peste blat, iar deasupra am pus zmeurda si afine.
Am dat tava la cuptor pentru 40 minute. Cand a fost gata, am lasat tartra sa se raceasca, apoi am portionat-o si servit-o cu mare pofta.
Pofta buna va doresc!