Chec cu ness si ciocolata

de susu in Prajituri, 29 Dec 2009 | 4667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 130 g zahar
  • 2 linguri rase ness
  • 1 pliculet cappuccino vanilie
  • 1 pliculet cappuccino de ciocolata
  • 100 g ciocolata neagra rasa prin razatoarea mica
  • 250 g lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou mare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ness si ciocolata:

Faina, praful de copt, nessul, cappuccino si ciocolata rasa se amesteca. Oul se bate bine cu mixerul si un praf de sare pana devine ca o spuma. Apoi se adauga treptat zaharul simplu,cel vanilat, laptele si uleiul cate putin si se mixeaza dupa fiecare transa adaugata. Se amesteca cele doua compozitii punand cate putin din compozitia uscata peste cea lichida si amestecand dupa fiecare cu lingura de lemn. Se varsa intr-o forma de care doriti si se introduce la cuptorul incins, pe gratarul din mijloc la foc foarte mic. Dupa 30 minute se face testul cu scobitoarea si daca este cazul se mai lasa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ness si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

liana_geicu 1

29.12.2009, 22:10

Eu nu vreau bomboana, eu vreau o felie de chec!

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:17

neah nu stii ce pierzi bine atunci iau eu bomboana ta o sa am 2 si gaby 1 si bucataras toata cutia PLINA

Dori 1

29.01.2010, 21:44

Bravo Susu am facut si eu si a iesit super....!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100