Delicioasa!!!! Crocanta pe deasupra si moale in interior!!!
Incercati-o pentru ca e un desert foarte rapid si foarte bun!
Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si praful de sare si i-l punem deoparte.
Intr-o oala punem ciocolata si untul la topit si amestecam continuu. Dupa ce s-au topit luam de pe foc si punem pe rand zaharul, oual batute usor, esenta de vanilie iar la sfarsit amestecul de faina, amestecand usor pana la omogenizare.
Ungem cu unt o forma de tarta de 23-24 cm diametru si turnam in ea compozitia.
Punem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu (160-170 de grade) pentru 20-25 de min.
O lasam sa se raceasca si apoi se poate servi ornat cu frisca si fructe proaspete. Eu am folosit capsuni.
Trebuie sa fie crocanta deasupra iar in mijloc sa fie moale sa se topeasca in gura :)). Hmmm .... delicioasa!
Pofta buna!
1
Se poate servi si cu zmeura proaspata, fructe de padure