Se bat ouale impreuna cu sarea si laptele. Se strecoara printr-o sita fina, apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Se unge o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si se incalzeste la foc mic. Se adauga 1/2 din compozitie si se roteste tigaia astfel incat toata baza sa fie acoperita cu mixul de oua. Se lasa pana este gatita pe jumatate, suprafata fiind inca usor lichida. Se ruleaza pana la jumatate, de la dreapta spre centru, se muta clatita spre partea dreapta tigaii, apoi se adauga 1/4 din compozitie in partea stanga a tigaii. Se lasa pana e gatita pe jumatate. Se ruleaza iar de la dreapta spre centru, se muta spre dreapta tigaii si se adauga restul de compozitie in partea stanga. Se lasa pana e gatita pe jumatate si se ruleaza complet.
Se scoate cu grija pe un tocator si se lasa la racit.
Se taie bucati si se serveste imediat.
1
Face deseori parte din micul dejun asiatic impreuna cu somon la gratar, onigiri (bile din orez), supa miso etc. (a doua imagine)