Taitei lati cu cabanos si branza de burduf

de mihaelar63 in Paste, 2 Sep 2018 | 2737 vizualizari

 

 Asta-i pofta ce am poftit !!! Cum se topeste branza de burduf si mangaie pastele si ce gust are nu este nicio alta branza. Daca mai punem si ceva proteina , totul este perfect. Aceste paste imi amintesc de copilarie. Tot in amintirea copilriei am prezentat pastele in farfuria ce o am de la mama mea!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr taitei lati cu ou
  • 300 gr cabanos
  • 200 gr branza burduf de oaie
  • 3 linguri ulei
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei lati cu cabanos si branza de burduf:

  1. Taiteii care erau mai lungi eu i-am taiat bucati mai scurte .
  2. Fierbeti pastele in apa sarata timp de 10 minute .
  3. Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste
  4. Scurgeti taiteii si-i limpeziti cu apa rece sa nu se lipeasca .
  5. Cozile de ceapa se spala si se taie rondele .
  6. Cabanosul se taie rondele .
  7. Intr-o tigaie  mare  cu putin ulei se prajeste cabanosul .
  8. Adugati coditele de ceapa apoi  imediat si taiteii lati .Condimentati cu fulgi de ardei iute .
  9. Cat inca tigaia este la foc mic se pune branza de burduf si se amesteca .
  10. Gustati si sarati/condimentati daca mai este nevoie .
  11.  Serviti taiteii lati cu branza de burduf calzi , Insotiti de salata preferata .

                Pofta buna !!!!!

TIPS-URI

1

Folositi o branza de burduf grasa care se va topi mai bine .

2

Pastele se pun in apa cand aceasta clocoteste .

3

Taiteii de casa se limpezesc cu apa rece sa nu se lipeasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei lati cu cabanos si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Paste reci mediteraneene