Taitei de casa

de alilianaa in Paste, 11 Mai 2013 | 4265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • un praf de sare
  • 10-apa
  • faina de secara integrala ( cat sa iasa un aluat tare)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Din ou, apa,sare si faina se face un aluat tare, din care se intind foi si se taie fasii de taitei.  Se pun la uscat jumatate de ora.

Se folosesc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.05.2013, 21:00

Sunt cei mai buni. Bravo!

simona72 1

11.05.2013, 22:06

Imi plac tare mult taiteii de casa, dar trebuie sa am dispozitia necesara sa-i fac....bravo!!!

alilianaa 1

11.05.2013, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tăiței de casă