Taitei de casa

de meosiris in Paste, 30 Aug 2011 | 4014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou la fiecare 100g faina si un praf de sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Facem un aluat din care intindem o foaie cat de subtire putem si o lasam cca 20-25min la uscat.  Incepem sa taiem taiteii.

Mie nu mi-au iesit asa de subtiri pe cat as fi vrut, insa pana data viitoare sper sa ma perfectionez:D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Furnici in copac