Taitei de casa

de mihaelaM in Paste, 5 Iul 2011 | 2968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4galbenuse
  • faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Punem galbenusele intr-un castronel,sarea si faina cat cuprinde.Amestecam totul pana devine un aluat nelipicios.

Aluatul il luam si-l intindem pe masa de lucru punand faina pe masa,intindem aluatul in foaie subtire punanad din cand in cand deasupra faina.

Cand foaia este intinsa bine mai punem o mana de faina deasupra rulam si taiem fasii,apoi ii intindem si-i lasam sa se usuce pe masa.

Cand o sa ii luam sa-i punem in ciorbita ii punem in sita si-i cernem.

bafta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă

ieri la 17:34

Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă

ieri la 17:01

Salată cu smochine și brânză camembert - Rețeta delicioasă și rafinată

ieri la 10:27

Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparat

pe 19.09 la 10:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei integrali cu faina de secara