Am facut-o si pe asta :)))))))si mi-a placut....am fugit degeaba de sosul de soia crezand ca nu imi place ,dar nici de incercat nu-l incercam....stupizica recunosc....:)))deci sa mai asteptati chinezarii de la mine:))))))))...desi asta a fost asa ceva adaptat dupa gustul nostru.....
Pregatim mai intaii legumele.Taiem ceapa pestisori si o punem la calit cu putin ulei, adaugam carnita fasii si restul de legume. Lasam la inabusit cu capacul deasupra. Condimentam dupa gust, adaugam pasta de tomate desfacuta in jumatate cescuta de apa calda. Lasam impreuna sa se intrepatrunda si spre sfarsit adaugam sosul de soia. Aveti grija cu sarea ca sosul de soia este destul de sarat.
Taiteii se pun in apa fierbinte impreuna cu supa la pliculet, cam 10 minute dupa care se scot si se amesteca cu sosul si legumele. Supa se poate bea separat.
Asta fuse chinezaria noastra de sambata ...o sa o repetir ca le-a placut piticaniilor mele :))