Snitel de pui crocant

de nadea68 in Pui, 3 Oct 2013 | 4076 vizualizari

 

Piept de pui crocant la cuptor,sanatos si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • rozmarin
  • cimbru
  • ulei
  • fulgi de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui crocant:

Pieptul de pui il taiem felii.

Amestecam pesmetul cu rozmarin uscat maruntit,cimbru si fulgii de porumb macinati.

Pentru impanat pregatim un ou batut,intr-o farfurie faina si in alta pesmetul cu condimente si fulgi de porumb.

Feliile de piept de pui le dam prin faina apoi prin ou si dupa prin pesmet.

Le asezam direct pe hartie de cuptor.

Ungem pieptul cu putin ulei,eu am folosit o pensula de bucatarie.

Punem la cuptor cam 16 minute la 220°.Timpul de coacere poate sa fie mai lung,depinde de grosimea feliilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu fulgi de porumb