Taietei chinezesti picanti cu creveti si sparanghel

de Sylvia in Fructe de mare, 5 Oct 2013 | 5682 vizualizari

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

05.10.2013, 17:39

super

Ligia Bxl 1

05.10.2013, 17:53

minunate Sylvia draga

MotanLaOale 1

05.10.2013, 17:55

bun bun

Panacris 1

05.10.2013, 18:03

M-ai ”omorât” ! Sparanghel, creveți, alături de tăiței chinezești! Ce poate fi mai bun, ,mai ales că totul se gătește super rapidDirect la favorite

nilgun 1

05.10.2013, 18:14

bun bun

Rocsi 1

05.10.2013, 20:50

Cat de bine poate sa arate

Corinuta 1

05.10.2013, 21:34

Grozavi de buni!

babi5 1

05.10.2013, 22:36

Sylvia 1

05.10.2013, 23:34

Ma bucur mult ca va place reteta mea, salut cu mare drag toate fetele ( dragi )

Sylvia 1

05.10.2013, 23:35

Panacris nu stiu daca e coincidenta sau nu dar toate retetele mele din ultima vreme se fac extrem de repede ) asta e partea cea mai frumoasa adevarul este de ca cand am trecut la categoria "profi" maminunez si eu cate se pot face in 40 de minute

Panacris 1

06.10.2013, 10:58

Sylvia, așa este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu taitei de casa