Tagliatelle in sos de rosii cu ficatei de pui

de katty in Paste, 30 Ian 2017 | 4215 vizualizari

 

 Delicioase, mai ales cu paste de casa. Si daca nu ma credeti, incercati.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ficatei de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 ml sos de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • oregano
  • 200 gr tagliatelle de casa
  • parmezan ras
  • busuioc verde ptr decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos de rosii cu ficatei de pui:

Curatam ficateii de pielite, ii spalam si ii taiem cubulete mai mici. Curatam usturoiul si il feliem.
Incingem uleiul de masline intr-o tigaie si punem usturoiul. Il lasam cateva secunde si punem ficateii. Ii amestecam usor, pana incep sa se rumeneasca usor pe toate partile. Stingem cu sosul de rosii, adaugam sare, piper, busuioc, oregano, zaharul si fierbem pana sosul scade si se ingroasa. Intre timp, fierbem pastele al dente. Scurgem pastele si le adaugam peste sos. Amestecam usor si stingem focul. Servim pastele decorate cu parmezan ras si frunze verzi de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos de rosii cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara