Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

de miki_a in Paste, 31 Oct 2015 | 3716 vizualizari

 

O idee perfectă pentru cina de sâmbătă seara!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste fusilli tricolore;
  • 125 gr. păstrăv afumat;
  • 250 ml. sos de rosii (gros);
  • 2 căţei de usturoi tocaţi fin;
  • 100 gr. măsline;
  • 100 gr. caşcaval;
  • busuioc (am folosit uscat);
  • verdeaţă pentru ornat (opţional).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii:

Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece.

Într-un vas încăpător punem pastele, peştele tăiat bucăţele, usturoiul, măslinele, sosul de roşii, busuiocul uscat, caşcavalul şi verdeaţa.

Amestecăm şi servim.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:41

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gratin cu varza de Bruxelles