Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

de miki_a in Paste, 31 Oct 2015 | 3907 vizualizari

 

O idee perfectă pentru cina de sâmbătă seara!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste fusilli tricolore;
  • 125 gr. păstrăv afumat;
  • 250 ml. sos de rosii (gros);
  • 2 căţei de usturoi tocaţi fin;
  • 100 gr. măsline;
  • 100 gr. caşcaval;
  • busuioc (am folosit uscat);
  • verdeaţă pentru ornat (opţional).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii:

Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece.

Într-un vas încăpător punem pastele, peştele tăiat bucăţele, usturoiul, măslinele, sosul de roşii, busuiocul uscat, caşcavalul şi verdeaţa.

Amestecăm şi servim.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri