''Taci si-nghite''

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2013 | 58855 vizualizari

 

Taci si-nghite,taci si-nghite,dar pana cand...am tot vazut pe aici si am zis sa tac,dar a venit randul sa si fac.....mai ales ca am vas nou.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g malai
  • 1 l apa ( lapte)
  • 50 g unt
  • 200 g smantana grooasa
  • 250 g afumatura( piept afumat,carnati porc,carnati oaie)
  • 200 g branza burduf
  • 200 g branza oaie veche
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Taci si-nghite'':

Facem o mamaliguta mai moale din apa ( lapte) si malai.Afumatura o taiem bucatele mici si o calim cca 10 min.Cand mamaliga a fiert adaugam in ea,untul,smantana,cele doua feluri de branza si omogenizam.Pregatim un vas de yena,il ungem cu putin unt si apoi alternam straturi de mamaliga si afumatura.Deasupra facem niste adancituri si spargem ouale,apoi radem cascaval si bagam vasul la cuptor pana cand ouale sunt coapte si se rumeneste bine.

TIPS-URI

1

in apa de mamaliga adaugam putina sare

Daca ti-a placut reteta noastra "''Taci si-nghite''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]