Taci si inghite

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2017 | 10074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga:
  • 600 ml apa
  • 600 ml lapte dulce
  • doua lingurite sare
  • 330 g malai
  • 50 g unt
  • Alte ingrediente:
  • 3 carnati afumati din carne de porc
  • 130 g cascaval afumat
  • 130 g branza de vaca
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taci si inghite:

Se pun apa, laptele si sarea intr-un tuci, la foc potrivit. Inainte sa inceapa sa clocoteasca, se adauga malaiul treptat si se amesteca energic cu telul. Dupa ce mamaliga a fiert, se adauga untul in ea si se omogenizeaza. 

Se prajesc carnatii si se feliaza.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-o forma detasabila pentru tort unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se pune un strat de mamaliga, carnatii feliati, inca putina mamaliga, cascavalul si branza date pe razatoarea mare si ultimul strat de mamaliga. Cu ajutorul unui polonic umed, se fac patru adancituri in care se pun ouale, peste care se presara cate un praf de sare. Se introduce tava la cuptor pana cand ouale sunt coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si inghite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza