Tabouleh a la Ruxy ( de post)

de RuxyRux in Salate, 16 Noi 2010 | 9685 vizualizari

 

O salata libaneza in varianta personala....

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 1 gulie mica,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3 rosii,
  • 1 legatura de patrunjel,  
  • 1 canita de fulgi de grau( Plafar)
  • Sosul:
  • 3 linguri de ulei,
  • 3 linguri de pasta de susan
  • 1 lingurita si 1/2 de zeama de lamaie,
  • 1 catel mare de usturoi zdrobit...
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh a la Ruxy ( de post):

Tocam legumele marunt, le asezam cuminti la locurile lor...si pregatim sosul. Amestecam si servim cu mare placere...o salata de post excelenta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh a la Ruxy ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete, cu iaurt grecesc si susan