Sushi din file de pangasius

de Doinavar in Pangasius, 18 Feb 2013 | 5424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 g file de pangasius (macrou, hering)
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 peperoni proaspat sau murat
  • 2 foi de dafin
  • 4 boabe de ienibahar
  • 1 felie de lamaie
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • cateva boabe de piper
  • 1 praf de cimbru uscat
  • 4 linguri ulei (de masline)
  • 4 linguri otet
  • 5-6 masline
  • 1/2 lingurita oregano
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare dupa gust (1 lingurita rasa)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sushi din file de pangasius:

Taiati fileul de peste in fasiute subtiri de ~3 mm, apoi infasurati fiecare fasie in jurul unei masline sau a unei bucati de peperoni, combinat. Curatati si cepele, taiati-le in doua, apoi in fasii foarte subtiri. Presarati ceapa cu sare si frecati-o putin. Puneti intr-un bol ceapa, toate celelalte condimente, uleiul, otetul si zeama de lamaie si amestecati.

Afundati bine in marinada rulourile de pangasius pe care le-ati infasurat, avand grija sa nu se desfaca si dati bolul la frigider. Se poate servi dupa cel putin 2 ore. Pofta buna. A fost nemaipomenit de bun. Nu m-am asteptat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sushi din file de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bastonase de peste