Pangasius la cuptor cu fasole pastai

de CookieMonster in Pangasius, 25 Mar 2013 | 3735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pangasius
  • 2 dovlecei zucchini
  • 2 morcovi mari
  • lamaie
  • sare si piper
  • 500 g fasole pastai
  • 1 cescuta de boabe porumb
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius la cuptor cu fasole pastai:

1. Se curata morcovii si zucchini. Se spala si se tai pe lung fasii subtiri cu un curatator de cartofi.

2. Pe o hartie de copt alternam feliile de morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior al legumelor, il stropim cu putina lamaie, ulei de masline. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Rulam hartia de copt  pana la capatul legumelor si inchidem bine

3. Pestele se da in cuptorul preincalzit la 150 C timp de 20 - 30 minute.

4. Incingem 2 linguri cu ulei in care punem cateii de usturoi taiati feliute. Cand usturoiul devine auriu adaugam pastaile. Dam focul mai tare si amestecam incontinuu timp de 2 minute. Stingem cu 300 ml de apa, dam focul mai incet si acoperim. In aproximativ 15 minute sunt gata. La sfarsit adaugam boabele de porumb si asezonam dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius la cuptor cu fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor