Supica de orez

de Lau in Supe/Ciorbe, 12 Mar 2011 | 2932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 1 foaie de dafin
  • sare dupa gust
  • piper
  • oregano
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
  • o ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 morcov
  • eu am avut o bucata de toba care nu sa mancat si am puso in orez
  • cateva picaturi de zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supica de orez:

am pus carnea din toba intr-o oala la fiert fara piele,

dupa ce a fiert 2 clocote se schimba apa, se pune ceapa,morcovul,mararul,pasta de tomate,oregano,condimente,

se amesteca bine si se pune la fiert

cand incepe sa fiarba se adauga orezul si se amesteca din cand in cand sa nu sa se prinda de oala

cand a fiert orezul se adauga patrunjelul,se potriveste de sare dupa gust,se adauga si cateva picaturi de zeama de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata