Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa

de Kori in Supe/Ciorbe, 16 Oct 2011 | 69876 vizualizari

 

Bucurati-va de o delicioasa si hranitoare ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala ce imbina aromele bogate ale legumelor si ale carnii, oferind o experienta culinara autentica si reconfortanta. Cu bucati suculente de carne de porc si aroma intensa a cartofilor, aceasta ciorba este perfecta pentru a va incalzi in zilele reci sau pentru a va bucura de o masa satioasa alaturi de cei dragi.
Pentru Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa ai nevoie de ingredientele urmatoare: cartofi, carne porc, ceapa, ardei, morcovi, rosii, varza.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa
  • 2 kg cartofi
  • 400-500 gr carne porc cu os (oase)
  • 2 cepe
  • 2 ardei (unu galben si unu rosu)]
  • 2 morcovi mai mari
  • 1 conserva rosii cuburi in suc de rosii
  • 1 varza mica, mica 
  • delikat
  • 3 cuburi concentrat de vita
  • tarhon 
  • patrunjel verde 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa:

Cum se prepara Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa

Carnea am spalat-o bine si am tinut-o in apa rece putin, apoi am taiat-o in bucati mici. Morcovii i-am taiat rondele mai grosute si ceapa fideluta.Carnea, ceapa si morcovii i-am pus in oala la calit cu f putin ulei.

Dupa ce s-au calit am adaugat apa pana la jumatate si am lasat sa fiarba 20-25 min, pana cand carnea a fost fiarta.

Intre timp am curatat cartofii si i-am taiat bucatele, ardeii fidelute, varza fideluta si dupa ce a fost fiarta carnea le-am adaugat pe toate in oala, am pus si conserva de rosii, cele 3 cuburi de vita, putina sare, piper si am adaugat apa cat sa fie de consistenta unei ciorbe.

Am lasat sa fiarba inca vreo 20 min, pana cand au fost gata cartofii si varza.

Se gusta si daca e nevoie se mai aduga delikat de legume sau sare dupa gust. Cand e gata se adauga tarhonul si patrunjelul verde tocat marunt si se mai da 2-3 clocote.

A fost delicioasa si chiar ne-a incalzit (mai ales ca am servit-o toti fierbinte cu Ardei iute in otet.

Iti recomandam si Ciorba de burta sau Ciorba radauteana, doua retete clasice traditionale.

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana si ardei iuti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana