Supica de fasole verde

de rivka in Supe/Ciorbe, 12 Apr 2010 | 4374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 grame fasole verde
  • 4 ardei capia maricei
  • 2 cartofi maricei
  • 2 cepe potrivite ca marime
  • 1 morcov mare de iarna
  • ulei masline
  • patrunjel tocat fin
  • pt acrit eu folosesc otet de la ardei iuti din borcan
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supica de fasole verde:

Fasolea se curata si se rupe, se spala jub jet de apa.

Legumele , morcovul, ardeii, ceapa se curata, se spala, morcovul se rade, ceapa se toaca la fel si ardeii capia, cartofii se taie cubulete.

Ceapa cu morcovul si ardeii se pun in oala in cateva linguri de ulei de masline la dustuit pana isi lasa miros, se adauga fasolea,  si apa, se lasa la fiert cca 10 minute apoi se adauga si cartofii si se mai lasa cca 6-10 minute se aduga si vedeata tocata marunt.

Se condimenteaza dupa gustul fiecaruia.

Se serveste acrita eventual pt adulti cu otet (eu folosesc de la ardei iuti din borcan) si eventual cu smantana.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu pui si orez