Supa cu gulii si mucenici

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Dec 2013 | 5118 vizualizari

 

Pastele acestea sub forma de opturi sau mucenici sunt foarte bune, deloc fainoase si nu isi pierd consistenta. Supa este deosebit de gustoasa si usoara in perioada de post.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste fainoase mucenici
  • 2 gulii
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • cimbru verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulii si mucenici:

Legumele se curata, se spala si se taie marunt. Gulia se taie cuburi mai mari.

Se pun la fiert in 3 l apa sarata si putin ulei.

Cand morcovul este patruns se adauga pastele fainoase sau mucenicii.

Acriti dupa gust cu zeama de lamaie.

Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si smantana.

2

Nu aruncati frunzele fragede si tinere de la gulii, contin foarte multa vitamina C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulii si mucenici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

16.12.2013, 17:54

am si eu o punga prin camara

Panacris 1

17.12.2013, 08:32

Ai distrus mit-ul mucenicilor tare gustoasă supica ta

Ela68 1

24.03.2014, 16:28

ce culori

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă