Dupa ce s-au curatat legumele se pun la fiert, se fierb pana sunt patrunse, se va scurge supa intr-o alta oala, separat se va trece la pasarea legumelor, va rezulta o crema groasa peste care vom turna supa putin cate putin pana avem consistenta dorita. Cand se raceste crema o vom strecura pentru a nu exista aglomerari(cocoloase). Se fac crutoane de paine prajita se taie cateva felii de paine si se da la cuptor cand s-au facut se scot si se lasa in asteptare.
Supa-crema trebuie sa aibe o culoare intensa de verde, dupa ce a fost pusa supa-crema in farfurie in mijlocul farfuriei se pune 1 lingura de smantana se adauga un fir de menta taiat marunt si daca se doreste se poate servi cu/fara crutoane.
Separat se va praji un crevete pentru fiecare portie servita, creveti vor fi de marimea 10-12, ei se vor trage la tigaie si se va adauga in supa.
Pofta Buna