Supa-crema de mazare

de nico15 in Supe, 21 Feb 2011 | 4876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ultima fita in domeniu:
  • 1 punga de mazare congelata de 1 kg
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • smantana
  • menta
  • crutoane de paine
  • sare
  • piper
  • 1-2 cubulete de knorr de legume
  • creveti(pentru fiecare portie cate 1)  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de mazare:

Dupa ce s-au curatat legumele se pun la fiert, se fierb pana sunt patrunse, se va scurge supa intr-o alta oala, separat se va trece la pasarea legumelor, va rezulta o crema groasa peste care vom turna supa putin cate putin pana avem consistenta dorita.  Cand se raceste crema o vom strecura pentru a nu exista aglomerari(cocoloase). Se fac crutoane de paine prajita se taie cateva felii de paine si se da la cuptor cand s-au facut se scot si se lasa in asteptare.

Supa-crema trebuie sa aibe o culoare intensa de verde, dupa ce a fost pusa supa-crema in farfurie in mijlocul farfuriei se pune 1 lingura de smantana se adauga un fir de menta taiat marunt si daca se doreste se poate servi cu/fara crutoane.

Separat se va praji un crevete pentru fiecare portie servita, creveti vor fi de marimea 10-12, ei se vor trage la tigaie si se va adauga in supa.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu carnita de pui