Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

de Satisfyyourcravings in Supe, 23 Mar 2018 | 2499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cub concentrat de legume
  • sare, piper
  • ulei
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 200 grame cartofi dulci
  • 250 de grame cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 lingurite cumin pudra
  • 2 lingurite paprika pudra
  • 4 fire coriandru/ patrunjel
  • 100 grame branza Feta
  • 20 grame Caju, prajite, nesarate
  • 2 bucati ciabatta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju:

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. 

Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mari, iar dovlecelul in cuburi mici. 

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o cratita cu fund dublu si se soteaza usturoiul si ceapa 1 minut, la foc mediu. Se adauga jumatate din cantitatea de cumin si paprika si se gateste cateva secunde. Se adauga 700 ml de apa, cubul concentrat si cartofii si se aduce la punctul de fierbere. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu 15 minute. 

Intre timp, se toaca coriandrul si caju si se taie Feta cuburi.

Se incalzesc ciabatta 6-8 minute in cuptor.

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se soteaza dovlecelul, la foc mediu, 6-8 minute. La final, se adauga sare si piper.

Se paseaza supa cu ajutorul unui blender vertical, adaugand apa daca este nevoie. Se adauga otetul balsamic, sare si piper. 

Se serveste cu Feta, dovlecelul sotat, Caju, coriandru si restul de cumin pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi, cu taitei