Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se toaca ceapa si se piseaza usturoiul.
Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mari, iar dovlecelul in cuburi mici.
Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o cratita cu fund dublu si se soteaza usturoiul si ceapa 1 minut, la foc mediu. Se adauga jumatate din cantitatea de cumin si paprika si se gateste cateva secunde. Se adauga 700 ml de apa, cubul concentrat si cartofii si se aduce la punctul de fierbere. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu 15 minute.
Intre timp, se toaca coriandrul si caju si se taie Feta cuburi.
Se incalzesc ciabatta 6-8 minute in cuptor.
Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se soteaza dovlecelul, la foc mediu, 6-8 minute. La final, se adauga sare si piper.
Se paseaza supa cu ajutorul unui blender vertical, adaugand apa daca este nevoie. Se adauga otetul balsamic, sare si piper.
Se serveste cu Feta, dovlecelul sotat, Caju, coriandru si restul de cumin pudra.