Supa marocana

de laylalala in Supe, 16 Feb 2011 | 4837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu ardei iute&usturoi
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura zahar
  • zeama de la ½ lamaie
  • ½ guile, curatata si taiata cubulete
  • 2 radacini de patrunjel, curatate si taiata cubulete
  • 600 ml supa de legume
  • 400 ml bulion de rosii
  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 conserva (400 gr) mazare, scursa
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa marocana:

Intr-o cratita, incinge uleiul de masline. Caleste ceapa. Presara zaharul si lasa pana cand ceapa se caramelizeaza. Toarna zeama de lamaie si lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand.

Adauga gulia, patrunjelul, nautul, supa de legume si bulionul. Lasa sa fiarba 40-50 de minute. Adauga mazarea si mai lasa sa fiarba 5 minute. Adauga patrunjelul apoi ia cratita de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa marocana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sparanghel