Nu-mi plac supele crema,am pitici pe creier.....singura supa mai cremoasa pe care o mananc este cea de rosii.....iar azi am avut asa o porneala,pentru ca am adunat cateva rosii din gradina si erau mai coapte......
Pentru inceput curatam pulpa de pui ,o punem sa fierba cu 2 lingurite de legume dehzidratate,sa avem cca 1/2 l supa.Rosiile le punem in apa clocotita ,ca sa putem sa le decojim.Ceapa o curatam si o taiem in patru,apoi,impreuna cu rosiile decojite le punem in blender si le mixam.Intr-o craticioara mai inalta,adaugam uleiul si apoi mixtul de rosii si ceapa,lasam sa fiarba bine si din cand in cand subtiem cu supa,spre final adaugam sarea,zaharul,piperul si fideaua si mai lasam sa fiarba cca 10 min.Cand e gata,adaugam patrunjel tocat.Se poate servi atat calda cat si rece.Pentru ca e canicula afara merge foarte bine rece si cu paine prajita......