Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Morcovii se taie in bucati mari, ceapa se toaca marunt, usturoiul se piseaza. Se indeparteaza cotoarele de la cavolo nero si se taie frunzele marunt.
Se incalzeste ulei de masline intr-o oala pentru supa cu fund dublu si se adauga ceapa, morcovii si jumatate din cantitatea de usturoi. Se calesc 8-10 minute la foc mediu spre mic.
Intre timp, se amesteca pesmetul cu sare, piper, carnea tocata si jumatate din cantitatea de condimente Toscan.
Se modeleaza in perisoare mici.
Restul de condimente Toscan se adauga peste legumele din oala, se amesteca bine, apoi se adauga cavolo nero, cubul concentrat, sare si 4 cani de apa. Se aduce la punctul de fierbere. Cand incepe sa fiarba, se adauga orzo si perisoarele. Se fierb la foc mediu, acoperite cu un capac 10 minute.
Intre timp, se amesteca untul cu restul de usturoi si sare. Se ung feliile de paine pe o singura parte, se transfera pe o tava si se coc in cuptor pana devin crocante, 5 minute.
Se amesteca jumatate din cantitatea de Parmezan in supa si se adauga sare si piper dupa gust.
Se toarna in boluri, se presara cu restul de Parmezan si se serveste fierbinte cu paine cu usturoi.