Supa din carne de vita

de Maria68 in Supe, 30 Iul 2012 | 3694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 kg rasol cu os cu maduva
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • sare
  • 2 1/2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din carne de vita:

Se pune rasolul sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Cand a facut spuma, se curata cu lingura cu gauri. Se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul curatate si spalate. Sarea se pune dupa jumatate  ora de fierbre. Se fierbe cu focul mic cca. 3 ore.

Cand este fiarta carnea, se scoate rasolul, se pune pe farfurie la cald. Supa se serveste cu galuste de gris, cu taietei sau zdrente.

Rasolul se serveste cu cartofi fierti si cu mujdei, sau cu un sos pentru carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu taitei de casa.